СЕМИНАРИ В ПРАГА, ДРЕЗДЕН, КАРЛОВИ ВАРИ

Организираме периодично семинари в Прага, Дрезден, Карлови Вари по актуални теми. Посещават ги представители на Общинската и Държавната администрация, ВиК дружества и фирми.

Семинарите включват богата туристическа програма.

Семинарите в Прага, Чехия се провеждат във формат 6 дни, три нощувки със закуска, в хотел, разположен в центъра на Прага - до площад Република. Пътува се с луксозен автобус.

Програмата включва: пешеходна обиколка на центъра на Прага с информационно обслужване на български език. Площад Република, Чудотворната статуя на Св. Тадей в храма „Св. Йозеф“, Обществения Дом /Obecni dum/, най-представителната сграда на чешкия сецесион с фрески от Алфонс Муха, Прашна брана /Барутната кула/, Къщата на Черната Мадона /Експозиция Чешки Кубизъм/, Choco Topia-експозиция на уникален ръчно направен шоколад и възможност да се разгледа Музея на шоколада, Старото кметство с Астрономичния часовник, Катедралата Тин, паметника на Ян Хус, Пражката Опера, Еврейските гробища, Пинкасовата синагога-музей, улица Парижка с марките на луксозния пазар и уникална архитектура в стил сецесион, Площад Св.Вацлав, Най-старата пражка катедрала „Дева Мария Снежна“, Уникалната градина на „Пшикупе“, Въртящата се 10 метрова скулптура Главата на Кафка, Народния театър, района „Пшикупе“ с възможност да се разгледа музея на Алфонс Муха и музея на живите пеперуди. Посещение на Замъка Храдчани с автобуса на екскурзията. Посещение на, катедралата Св. Вит, Манастира на Капуцините в Прага, и комплекса „Лорето“ с чудотворната Черна Мадона и уникална музикална камбанария, Кралската градина, Площадът на Мала страна, Катедралата с чудотворната статуя на Чешкото дете Исус, Стената на Джон Ленън, Карлов мост, Карловата улица и др. Посещение на чешки пивоварски клуб с над 400 вида бири на чешки пивовари. Посещение на Вишеград - парк музей, където започва чешката история, Пражкия зоопарк с автобуса на екскурзията, който е сред най-добрите зоологически градини в света.